Over Betta.nl

In het voorjaar van 2017 heb ik samen met mijn vriendin een aquarium met goudvissen geadopteerd. Niet lang daarna sloeg bij mij het Betta virus toe.

Ik ben nog nooit zo veel tegenstrijdige informatie tegengekomen als in de aquariumhobby. En dan krijg je ook nog eens slecht advies van medewerkers in tuincentra, dierenwinkels en zelfs in aquariumspeciaalzaken.

Aquarianen met passie voor hun hobby lijken non-stop te bekvechten over wat het beste is voor hun favoriete vissen. Dat is echter nog altijd beter dan de onwetende massa die ook nu nog vrolijk goudvissen in kommen en Betta’s in jampotjes propt.

Er is voor vissen een groot verschil tussen non-stop lijden en goed gedijen.

Daarom heb ik besloten om mijn reis in de wereld van de Betta Splendens oftewel Siamese kempvis bij te houden op deze website. Zodat er weer wat meer goede informatie op het internet te vinden is voor iedereen die wél bereid is zich in zijn huisdier te verdiepen en ze een goed leven te geven.

Tip: Bol.com heeft een groot aquarium assortiment.

Ondertussen heb ik geleerd dat er in de wereld van aquariums altijd meerdere wegen naar Rome leiden.

Er is vaak meer dan één oplossing en welke je moet kiezen hangt af van jouw voorkeur, aquarium en visbestand. En dat betekent niet dat andere oplossingen fout of slecht zijn.

Alleen beseffen veel aquariumbezitters zich dat laatste niet helemaal. 🙂

Met vriendelijke groet,

Guido

Kijk ook eens bij Bol.com voor jouw aquariumspullen.
Ze hebben vaak goede aanbiedingen waarmee je flink kan besparen.