Aquarialeeuwarden.nl

Op Aquarialeeuwarden.nl vond je de website van de Leeuwarder Aquarium Vereniging (LAV). De aquariumvereniging van de stad Leeuwarden en omgeving in Friesland.

De vereniging heeft de handdoek in de ring moeten gooien vanwege teruglopende belangstelling door de jaren heen. Een trend die bij veel verenigingen speelt in deze digitale samenleving. Het grijze muizen imago van aquariumverenigingen helpt hier niet bij.

De LAV was er zowel voor zoetwater- als zoutwateraquarianen. Als je lid werd van de vereniging werd je ook meteen lid van de Nederlandse Bond Aqua Terra (NBAT).

Leden konden profiteren van de kennis in het magazine van de NBAT en artikelen van het eigen clubblad “Aquarius”. In Aquarius kwamen allerlei onderwerpen voorbij zoals de aanleg en het onderhoud van een vijver, vissoorten spotlights en visziekten.

Elke maand werd een clubavond georganiseerd met lezingen over allerlei onderwerpen, van cichliden tot algengroei.

Tip: Bol.com en Petsplace.nl hebben een groot aquarium assortiment.

Ook trok de vereniging er als groep op uit naar de Vivariumbeurs, een aquariumplantenkwekerij of aquariumspeciaalzaken. En bij diverse dierenzaken in de omgeving van Leeuwarden kreeg je korting als lid van de Leeuwarder Aquarium Vereniging.

Op zoek naar een aquariumvereniging in de buurt? Kijk dan op de website van de Nederlandse Bond Aqua Terra.

Over Betta.nl

Op deze website vind je informatie over de Siamese kempvis oftewel de Betta splendens. Van aquarium tot verwarming en filter. Maar ook planten, decoratie en voer.

Kijk ook eens bij Bol.com of Petsplace.nl voor jouw aquariumspullen.
Ze hebben vaak goede aanbiedingen waarmee je flink kan besparen.